5 let garancije Leroy pohištvo

Do 5 LET GARANCIJE
na celoten prodajni
program pohištva Leroy.

Leroy pohištvo edino v Sloveniji

Večino našega prodajnega
programa, nudimo
EDINI V SLOVENIJI

BREZPLAČNA DOSTAVA
na področju celotne Slovenije
ob nakupu sedežne garniture.

069 685 684Pon-Sob 10:00 - 19:00

Sedežni sestav Irina

Sedežni sestav garniture Irina je v stilski obliki njenih sestrskih garnitur oblikovan trosed, dvosed in enosed, katere lahko naročite tudi posamično zraven že omenjenih modelov Irine. Garnitura ima tudi dodatno uporaben predal. Različne vrste usnja ali tkanine lahko kombinirate s široko paleto barv, ki jih ponujamo ali pa se odločite za srednjo opcijo, ki ponuja sedalni del v tkanini, ogrodje in stranice pa v umetnem ali pravem usnju. Sedežni garnituri Irina je možno dodati tudi tabure, ki še dodatno izboljša sedenje.

Materiali in barve

Sedežna garnitura Irina je lahko tapecirana v pravo goveje usnje, tkanino ali v različne kombinacije, ki jih lahko poljubno kombinirate med seboj.

Na voljo sta dva različna tipa usnja:
  • Premium usnje - je pravo goveje usnje brez procesa peskanja, ki obdrži prvotno trdnost, debelino in naraven videz. Takšno usnje kaže več naravnih znamenj ali vsebuje različne barvne nianse, vendar se to ne sme obravnavati kot napaka ampak kot znak resnične, visoke kakovosti usnja.
  • Classic usnje - gre za usnje, ki ga uporablja večina svetovne proizvodnje sedežnih garnitur. Gre za obdelano usnje, kjer s procesom peskanja vrhnjemu delu kože odstranijo 'nepravilnosti' kot so brazgotine, piki žuželk in poškodbe. S takšno obdelavo usnje pridobi lepši izgled, delno pa izgubi naraven videz, trpežnost in debelino.

Barva vaše sedežne garniture zaokroži videz celotne dnevne sobe ob enem pa vpliva tudi na vaše dobro počutje. Pri sedežnih garniturah Leroy zato ponujamo več kot 50 barvnih odtenkov usnja ter blaga, da boste našli vam najbolj ustrezno.

Pravo goveje usnje Tkanina, blago

Postavitve in dimenzije

Dimenzije sedežne garniture so večinoma prilagodljive vašim željam zato so dimenzije iz spodnje skice le informativnega značaja.

dimenzije sedežni sestav Irina

Sedežno garnituro Irina, prilagodite vašemu prostoru saj lahko izbirate med kotno sedežno s počivalnikom, sedežno s počivalnikom, kotno sedežno v različnih dimenzijah in postavitvah.

kotna sedežna garnitura s počivalnikom Irinamoderna sedežna garnitura s počivalnikom Irinausnjena kotna sedežna garnitura Irina

Cene

Premium usnje Classic usnje Tkanina
Trosed1.740,00 €1.490,00 €1.390,00 €
Dvosed1.250,00 €1.050,00 €950,00 €
Enosed800,00 €650,00 €600,00 €
Artikel ni na zalogi Predviden dobavni rok je 8 - 12 tednov

Kontakt

Ker vam želimo nuditi kar najvišjo kakovost storitve ter ugoditi prav vsaki vaši želji, vas prosimo, da se za naročilo in dodatne informacije obrnete na naše strokovne svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.

069 685 684 Pon-Sob 10:00 - 19:00 Preprosto oddajte povpraševanje s pomočjo spodnjega formularja Vsak dan 00:00 - 24:00
@
enosed, dvosed, trosed AuroraAurora
enosed, dvosed, trosed ClaudiaClaudia
enosed, dvosed, trosed DianaDiana
enosed, dvosed, trosed EditEdit
enosed, dvosed, trosed IrinaIrina
enosed, dvosed, trosed JulijanaJulijana
enosed, dvosed, trosed LarisaLarisa
enosed, dvosed, trosed NiaNia
enosed, dvosed, trosed OrijanaOrijana
enosed, dvosed, trosed UlianaUliana
enosed, dvosed, trosed UsinaUsina
enosed, dvosed, trosed UsinaXSUsinaXS
enosed, dvosed, trosed VivianVivian