Leroy pohištvo edino v Sloveniji

URNIK
Ponedeljek-Petek: 10:00-17:00
Sobota: 9:00-13:00
Izven delovnega časa PO PREDHODNEM DOGOVORU.

031 560 570 ali 07 292 72 00
Kotne sedežne garniture s počivalnikom Leroy

Kotne sedežne garniture s počivalnikom

Kotne sedežne garniture s počivalnikom sodijo v sam vrh sedežnih garnitur Leroy tako po velikosti, kot po dizajnu in tako s prezenco občutno obogatijo vaš dom. Gre za sedežne, ki so po večini sestavljene iz dveh dvosedov, kota in počivalnika. Prav te sedežne garniture se zaradi velikosti, lahko dimenzijsko najbolj prilagajajo vašim željam. S takšno sedežno garnituro v vaši dnevni sobi, gotovo ne boste nikogar pustili ravnodušnega.

Kotne sedežne garniture Leroy

Kotne sedežne garniture

Za tiste, ki jim največ pomeni velik sedalni prostor, priporočamo naše kotne sedežne garniture. Le te z možnostjo sedenja do 8 odraslih oseb spadajo med prave velikanke med garniturami. Prav dejstvo, da nimajo ležalnega dela omogoča, da jih je dimenzijsko mogoče širiti poljubno v obe smeri. S celotno barvno paleto in možnostmi, ki jih ponujamo smo prepričani, da boste našli sedežno garnituro, ki jo boste postavili v svojo dnevno sobo.

Sedežne garniture s počivalnikom Leroy

Sedežne garniture s počivalnikom

Sedežne garniture s počivalnikom sestojijo iz dvoseda ali troseda, ter iz počivalnika. V osnovi gre za najmanjše modele, ki jih ponujajo sedežne garniture Leroy, zato so pravi naslov za pare, ki ne potrebujejo posebej velike sedežne ali tiste, ki iščejo cenovno ugodnejšo sedežno garnituro. Zaradi svoje velikosti se te sedežne lahko dimenzijsko manj prilagajajo. Dodaten sestrski enosed iz sedežnih sestavov ali tabure je popolna kombinacija s tovrstnimi sedežnimi garniturami.

Sedežni sestavi Leroy

Sedežni sestavi

Sedežni sestav je niz zof troseda, dvoseda in enoseda ali pa kombinacije le izbranih. Večina kupcev sedežnih sestavov ima dnevni prostor razporejen tako, da težko kombinirajo katerokoli drugo obliko sedežne garniture. Dimenzijsko so sedežni sestavi manj prilagodljivi, zato pa toliko bolj glede same postavitve v prostor. Nakup dodatnega enoseda, v kombinaciji s katero od ostalih sestrskih oblik sedežnih garnitur je še priljubljena izbria.

Tabureji

Počivalniki

Dnevni regali Leroy

Dnevni regali

Dnevni regali Leroy predstavljajo novo smernico modernega designa, ki ga sestavljajo čiste linije, lesena konstrukcija obdana v visok sijaj, pa je pri nekaterih montirana samo na steno, brez dotika s tlemi. Dnevni regali Leroy se izdelujejo v Evropi, zato imajo tudi krajše dobavne roke. V kombinaciji s sedežno garnituro Leroy bo vaša dnevna soba zasijala v čudovitem modernem slogu.

TV elementi

Klubske mizice

Komode

Vitrine

Masažni stoli

Postelje Leroy

Postelje

V spalnici preživite velik del vašega življenja, zato mora biti vaša spalnica lepa in hkrati funkcionalna. Postelje Leroy so narejene prav za to! Da bo spalnica mesto, kamor se boste po napornem dnevu z veseljem vračali, preverite široko ponudbo postelj Leroy in poiščite vašo sanjsko posteljo. Nudimo vam širok izbor modernih in klasičnih postelj v merah 160x200, 180x200 in 200x200.
Nekaj je gotovo - tretjino našega življenja preživimo v postelji, zato ne oklevajte in si privoščite kvaliteto in udobnost postelj Leroy.

Garderobne omare

Nočne omarice

Komode za spalnico

Otroške postelje

Boxsprings postelje

Vzmetnice

Jedilne mize

Jedilni stoli

Barski stoli

Jedilne mize Deluxe

Jedilni pribor

Kopalniški sestavi