Leroy pohištvo edino v Sloveniji

URNIK
Ponedeljek-Petek: 10:00-17:00
Sobota: 9:00-13:00
Izven delovnega časa PO PREDHODNEM DOGOVORU.

031 560 570 ali 07 292 72 00

Počivalnik .Doro

Počivalnik je odlična kombinacija estetike in udobja. To univerzalno lounge pohištvo lahko uporabljate tako v dnevni sobi kot v spalnici ali na hodniku. Kjerkoli se želite sprostiti po napornem dnevu ali se udobno namestiti ob gledanju svoje najljubše serije, je poslanstvo počivalnika zagotoviti popoln počitek. Počivalniki se lahko uporabljaja kot samostoječe pohištvo ali v kombinaciji s sedežno garnituro. Združuje eleganten videz z udobjem in resnično kraljevskim počitkom. Na voljo v RAZLIČNIH vrstah tkanine in barvah (vzorci v našem salonu). Dimenzija 170 x 85 x 95. Dobavni rok 2 - 5 tednov.

Materiali in barve

Sedežna garnitura .Doro je lahko tapecirana v pravo goveje usnje ali tkanino.

Na voljo sta dva različna tipa usnja:
  • Premium usnje - je pravo goveje usnje brez procesa peskanja, ki obdrži prvotno trdnost, debelino in naraven videz. Takšno usnje kaže več naravnih znamenj ali vsebuje različne barvne nianse, vendar se to ne sme obravnavati kot napaka, ampak kot znak resnične, visoke kakovosti usnja.
  • Classic usnje - gre za usnje, ki ga uporablja večina svetovne proizvodnje sedežnih garnitur. Gre za obdelano usnje, kjer s procesom peskanja vrhnjemu delu kože odstranijo 'nepravilnosti' kot so brazgotine, piki žuželk in poškodbe. S takšno obdelavo usnje pridobi lepši izgled, delno pa izgubi naraven videz, trpežnost in debelino.

Barva vaše sedežne garniture zaokroži videz celotne dnevne sobe, obenem pa vpliva tudi na vaše dobro počutje. Pri sedežnih garniturah Leroy zato ponujamo več kot 50 barvnih odtenkov usnja ter blaga, da boste našli vam najbolj ustrezno.

Pravo goveje usnje Tkanina, blago

Postavitve in dimenzije

Dimenzije sedežne garniture so večinoma prilagodljive vašim željam, zato so dimenzije iz spodnje skice le informativnega značaja.
Po vaši želji je lahko tudi kotna postavitev sedežne garniture, saj se za vsak prostor najde rešitev.

dimenzije počivalnik .Doro

Cene

1.240,00 €
Artikel ni na zalogi Predviden dobavni rok je 8 - 12 tednov --> velja za oblazinjeno pohištvo. Vsi ostali artikli imajo predviden dobavni rok 4 - 8 tednov.

Kontakt

Ker vam želimo nuditi kar najvišjo kakovost storitve ter ugoditi prav vsaki vaši želji, vas prosimo, da se za naročilo in dodatne informacije obrnete na naše strokovne svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.

031 560 570 Pon-Pet 10:00 - 17:00
Sob 9:00 - 13:00
Preprosto oddajte povpraševanje s pomočjo spodnjega formularja Vsak dan 00:00 - 24:00
@
Počivalnik .Doro.Doro
Počivalnik .Lon.Lon
Počivalnik .Tako.Tako
Počivalnik AvonAvon
Počivalnik BanBan
Počivalnik ZakZak
Počivalnik ZunZun
Počivalnik ZunosZunos
Počivalnik ZusZus
Počivalnik ZuzajZuzaj
Počivalnik ZuzoZuzo