Leroy pohištvo edino v Sloveniji

Večino našega prodajnega
programa, nudimo
EDINI V SLOVENIJI

BREZPLAČNA DOSTAVA
na področju celotne Slovenije
ob nakupu sedežne garniture.

031 560 570

Pogosta vprašanja

Kakšno usnje uporabljamo?

Sedežne garniture Leroy so tapecirane v pravo goveje usnje.

Na voljo sta dva različna tipa usnja:
  • Premium usnje - je pravo goveje usnje brez procesa peskanja, ki obdrži prvotno trdnost, debelino in naravni videz. Takšno usnje kaže več naravnih znamenj ali vsebuje različne barvne nianse, vendar se to ne sme obravnavati kot napaka ampak kot znak resnične, visoke kakovosti usnja.
  • Classic usnje - gre za usnje, ki ga uporablja večina svetovne proizvodnje sedežnih garnitur. Gre za obdelano usnje, kjer s procesom peskanja vrhnjemu delu kože odstranijo 'nepravilnosti' kot so brazgotine, piki žuželk in poškodbe. S takšno obdelavo usnje pridobi lepši izgled, delno pa izgubi naraven videz, trpežnost in debelino.
Usnje goveje

Ali je sedežno garnituro možno naročiti tudi v blagu?

Da, sedežne garniture Leroy je možno naročiti tudi v blagu.
V primerjavi z usnjem so sedežne garniture, oblečene v blago, nekoliko cenejše. Natančne cene najdete ob vsaki sedežni garnituri posebej.

tkanina

Ali je možno prilagajati dimenzije sedežne garniture? Kakšni so notranji materiali / prerez?

Da, vse sedežne garniture Leroy je možno naročiti po meri (dimenzije, postavitev, dodatni sedež, dodatni naslon za glavo, barvna kombinacija).
Za podrobnejše informacije, glede željenih dimenzij sedežne garniture, nas pokličite na 031 560 570.

Kakšen je čas dostave artiklov iz zaloge in kakšen je dobavni rok?

Artikle iz zaloge vam dostavimo v treh delovnih dneh oziroma po dogovoru.
Za sedežne garniture je dobavni rok cca. 2 - 4 mesece odvisno od zbranih naročil.
Poslanstvo sedežnih garnitur Leroy je kvalitetna izdelava v razmerju s čim krajšim rokom dobave. V kolikor vam dobavni rok ne ustreza, nas kontaktirajte in skupaj bomo poiskali najugodnejšo rešitev za vas. Ko vašo sedežno garnito prejmemo na zalogo, vas obvestimo in se dogovorimo o dostavi.

Kateri artikli so na zalogi?

Artikle na zalogi najdete v meniju pod zavihkom "odprodaja".

Ali je dostava brezplačna?

Da, dostava je na območju Republike Slovenije brezplačna za vse sedežne garniture oz. nakupe v skupni vrednosti nad 1500€. Za dostavo ostalega pohištva se dostava zaračuna po ceniku, ki ga dobite pri naših prodajnih svetovalcih. Dostava artiklov je do vrat za montažo in vnos glejte naslednji odstavek.

Ali je montaža brezplačna?

Ne, montaža in vnos artiklov v objekt je doplačljiva. Za montažo se šteje montaža in vnos artikla v objekt, samo vnos brez montaže je po dogovoru.
Cenik montaž:

  • Sedežne garniture: 60€
  • Postelje: 30€ - 60€
  • Dnevni regali: 100€ - 150€
  • Jedilne mize: 50€
  • Jedilni stoli: 5€
  • Komode, vitrine: 60€
  • Omare: 100€ - 200€

Kakšen je postopek naročila?

Ko ste se odločili za nakup sedežne garniture, postelje ali klubske mizice po vaši meri, vam izstavimo predračun z vsemi podatki naročila. Po predračunu nam nakažete denar na naš tekoči račun (30% avans se plača ob naročilu, preostalih 70% ob dostavi na vaš dom).

Kje se nahaja naš razstavni salon?

Naš razstavni salon se nahaja v Merkurju na Tržaški cesti 87 v Mariboru. Za vas smo odprti od ponedeljska do petka med 11:00 in 18:00 uro ter v soboto med 10:00 in 18:00. Povezavo do zemljevida najdete na razdelku "razstavni salon".

Ali je mogoč nakup na obroke?

Da, mogoč je nakup na 24 obrokov, ureditev nakupa na obroke se uredi takoj v naši poslovalnici (brez potrjevanja kreditnih pol in obiska banke).

.

Kontrola brezhibnosti

Vsaka sedežna garnitura, postelja ali klubska mizica Leroy, mora prestati podrobno strokovno kontrolo, preden jo dostavimo kupcu.
Zraven estetske brezhibnosti (usnje, luči...) smo še posebej pozorni na napake, ki bi preprečile, da določen izdelek ne bi zadostil našim visoko postavljenim kriterijem udobja in vzdržljivosti. Ko rečemo, da na prvo mesto dajemo zadovoljstvo naših strank, to mislimo resno!

Zaupajo nam tudi znani Slovenci

znani slovenci

Dodatne informacije

V kolikor imate dodatna vprašanja, nas pokličite na 031 560 570, med 10:00 in 19:00 uro ali nam pišite na info@leroy.si.
Dodatne informacije prav tako najdete pod našimi pogoji poslovanja.